רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/12/2006 | 15:36 | מאת: אמא של

שלום רב ברצוני לדעת אחת מתאומותיי נולדה עם CP - בשעה טובה ליקטתי את כל הרשומות הרפואיות שכן ברצוני לבדוק אם יש מקום לתבוע תביעה בגין רשלנות רפואית -ברצוני לשאל האם ישנם עו"ד המתמחים מלבד ברשלנות רפואית בתחום ה ילדים/CP בפרט או שמא מספיק התמחות בתחום הרשלנות בכלל? תודה מראש אמא של מיכל

14/12/2006 | 13:17 | מאת:

לאמא של שלום אנא פני למשרדנו המתמחה בסוג זה של פגיעות. את יכולה לפנות אלי במייל באופן אישי עם מלוא הסיפור ואשתדל לעזור.