רופא ש"מריח" לא טוב

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/12/2006 | 12:28 | מאת: ישראל

ביקרתי אצל פסיכיאטר עם בן משפחה, בנוסף לאבחנה והמלצה לטיפול הוא הדגיש שזה לא הכול והפציינט זקוק לייעוץ והדרכה פסיכלוגית, והוא ממליץ על מטפל מסוים שנקב בשמו + מספר הטלפון שלו שהוא זכר בע"פ + הדגשה שהטיפול ארוך ויקר והרבה פעמים צריך לקחת משכנתא כדי לעמוד במימון היקר (עשרות רבות של אלפי ש"ח). מה לא עושים בשעת מצוקה??!! התחלנו לבקר אצל המטפל המומלץ ומיד נוכחתי שמדובר בשודד דרכים בעל יכולת מקצועית בינונית שמקפיד לבטל את כל המטפלים האחרים והשיטות האחרות וכו'. בשלב זה כבר עלה חשד בליבי על קנוניה משותפת... בביקור הבא אצל הפסיכיטאר הצגתי את התשרמותי מהפסיכולוג הנ"ל ולהפתעתי הוא בעצמו מגלה לי שבדרך כלל הפסיכילוג שולח אליו פציינטים.... בנוסף לכך הפסיכיטאר לא נתן חשבונית קבלה על הביקורים אצלו שחלקם היו באופן פרטי בעלות של מאות שקלים. אני מעריך שאם החשדות נכונות ראוי שרופא כזה לא יזיק לעם ישראל ב"טיפוליו" איך להמשיך לטפל בעניין עד לסילוק המזיק מרשות הרבים. תודה רבה

14/12/2006 | 13:15 | מאת:

ישראל שלום השאלות שאתה מפנה אינן משפטיות עדיין אלא מסחריות. אם יש לך טענה נגד הרופא בעניין הטיפול אתה רשאי להתלונן למשרד הבריאות. בעניין החשבוניות למס הכנסה ובעניין איכות הטיפול לתקשורת.