שני פרמטרים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/12/2006 | 21:21 | מאת: שמעון

שלום אני מבין ששני פרמטרים קובעים בסופו של הליך משפטי של רשלנות רפואית את גובה הפיצוי היקף הנזק הגופני ואובדן כושר העבודה העתידי אני מבין שאת הנושא הגופני ממצים רופאים שנותנים חוות דעת רפואית (כולל הרופא הבורר) ברם מי ואיך קובעים את היקף גובה אובדן העבודה .?י. מה הוא בסיס ההתדיינות והויכוח בין שני הצדדים ?

05/12/2006 | 21:35 | מאת:

שמעון שלום אם הבנתי שאלתך אתה מבקש לדעת איך מכמתים את הנזק. הנכות הרפואית נקבעת ע"י מומחה רפואי הרלבנטי לפגימה בחוות דעת שעליך לצרף לכתב התביעה בית המשפט הוא שקובע את הנכות התפקודית על פי הראיות שאתה מביא במהלך המשפט בין היתר בהתבסס על הנכות הרפואית שנקבעה והראיות שאתה מציג באשר לאובדן ההכנסות שנגרמו לך הפיצויים ייגזרו מהוכחת הנכות התפקודית שנגרמה.