המשך לשאלה הקודמת.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/11/2006 | 22:26 | מאת: אריאל ואביבית

האם כריתת הרחם זו לא נזק לצמיתות? איך ניתן לדעת האם לא היתה כאן רשלנות רפואית במהלך הניתוח הקיסרי שהוביל להחלטה לכריתת הרחם?

20/11/2006 | 14:39 | מאת:

אריאל ואביבית שלום אני מתנצל על כך שנעלמה מעיני העובדה כי הרחם נכרת. זהו אמנם נזק משמעותי ויש בהחלט מקום לברר את התנהלות הצוות הרפואי עד לכריתת הרחם על מנת לברר אם ניתן היה למנוע את הנזק. מוצע כי תתייעצו עם עו"ד שיש לו ניסיון מוכח בתביעות רשלנות רפואית. אם תרצו תוכלו גם לפנות למשרדי.