השפעה לרעה של תרופות על השלד.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/11/2006 | 10:41 | מאת: דניאל

לעו'ד דיוויס שלום. אני נפגעתי לפני כשנתיים התאונה קשה מאד פגיעות ראש,צוואר,גב,פנימיות. אני סובל כתוצאה מכך מאפילפסיה ובעיות אוטופדיות ונפשיות ,הנכויות שקבעו לי הם מעל 75%. אני נוטל באופן קבוע וכרוני תרופות אנטיאפילפטיות ולאחרונה קראתי כמה מאמרים שתרפות אלה גורמות לאוסיאופורוזיס ופגיעה בשלד, גם מס' רופאים בכירים אמרו לי זאת ,בבדיקת צפיפות עצם אכן ניראה נזק לשלד ואוסטיאופורוזיס התחלתי. שאלתי: האם ניתן לתבוע על כך את חב' הביטוח? האם יש אחוזי נכות על אוסטיאופורוזיס? תודה מראש ,דניאל

18/11/2006 | 19:51 | מאת:

דניאל שלום אני מתקשה להשיב על שאלתך מאחר וחסרים פרטים מהותיים כגון, איזה תאונה עברת. האם התאונה הוכרה כתאונת עבודה?על איזה פוליסה אתה מבסס שאלתך? ועוד פרטים שיסייעו לי להשיב לשאלתך.

18/11/2006 | 22:20 | מאת: דניאל

עו'ד דיוויס הנכבד. מדובר בתאונת דרכים קשה ,לא במסגרת עבודה,ממנה סבלתי בפגיעות קשות בכל חלקי גופי והפגיעה העיקרית בראש עם פגיעה מוחית קשה.התביעה היא נגד חב' הביטוח שביטחה את הרכב, והן לביטוח לאומי שגם הכיר בנכויות בנכות כללית.