פרוזק,אפשר לתבוע על גידול במוח את היצרן ?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/11/2006 | 01:21 | מאת: תום כרוזו

בבקשה,קראתי שהפרוזק גורם לסרטן במוח ולמצבים פסיכוטיים,התאבדויות,רציחות ומוות של משתמשים,אני נפגעתי מהתרופה נפשית וגם נפגעתי בראייה ועברתי סבל נוראי שממש קשה לתאר,אפשר לתבוע ? איך עושים את זה שהרי גם לקופ"ח יש חלק בידיעה ובהסתרה של המידע שהתרופות מורידות אנשים משפיותם והם לא מזהירים את החולים,כמה כסף צריך להשקיע ? למי יש בכלל כסף לעו"ד כשהוא על הפנים ? אני ודאי לאלבד וצריך להתארגן אולי. תודה

11/11/2006 | 18:59 | מאת:

תום שלום מוצע שתתייעץ עם הרופאים המטפלים בך לפני שאתה חושב על תביעה

11/11/2006 | 18:59 | מאת:

תום שלום מוצע שתתייעץ עם הרופאים המטפלים בך לפני שאתה חושב על תביעה