שעות נוספות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/10/2006 | 11:41 | מאת: קארין

הי אני מועסקת באותו מקום העבודה כבר חצי שנה. לפני 3 חודשים גיליתי שאני בהריון ואף עדכנתי את מעסיקי. השכר שסיכמנו בתחילת עבודתי הוא 4250 "גלובלי" נטו אבל כולל נסיעות (ז"א לא כולל ביטוח לאומי, מס בריאות, ומס הכנסה). בחודשים האחרונים בשל עומס העבודה אני נאלצת להשאר שעות רבות מעבר לשעות עבודתי, אין לי הפסקת צהריים מסודרת כי אין זמן ואני אוכלת בזמן העבודה. אני מגיעה למצבים שאני בעבודה מ7:30 עד 19:00 וכשאני כבר הולכת הבייתה אני חייבת להיות זמינה כי אני נדרשת לעשות "עקוב אחרי" לפלאפון שלי. כמו כן כשיש דברים דחופים אני נדרשת לעבוד מהבית וגם לבוא להשלים את העבודה ביום שבת. (הערה:אני עובדת 5 ימים בשבוע). שאלותי הן: האם אני יכולה לדרוש שישלם לי שעות נוספות למרות המילה "גלובלי"? וכמה? האם הוא אמור לשלם לי תוספת בעבור זמינותי ועבודתי בבית? האם תשלום ה"נסיעות" אמור להיות חלק מהשכר? מודה מראש על תשובתך קארין

03/11/2006 | 21:20 | מאת: א

קארין, נראה לי שלא הגעת לפורום הנכון. השאלות שלך מתאימות לפורום העוסק בדיני עבודה, ואולי גם בפורום העוסק בזכויות העובדת בהריון.