תאונה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

19/10/2006 | 12:22 | מאת: נפתלי

שלום. בתאונת דרכים שהייתה לי (משאית פגעה בי מאחור) קיבלתי מכה וסבלתי תקופה קצרה מכאבי צוואר , בתקופה זו עשיתי טיפולים והכאב עבר לאחר זמן מה . שאלתי היא מאחר ולא נשארה לי נכות ,: האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח על הכאבים , סבל והטיפולים שעברתי ולקבל מהם פיצוע כספי כלשהו . תודה

21/10/2006 | 18:37 | מאת:

נפתלי שלום התשובה חיובית. יש בידך לפנות עם אישור המשטרה ותיעוד רפואי לחברת הביטוח לתבוע את הכאב וסבל. הסכום המקסימלי אותו ניתן לקבל לפי חוק הפלת"ד ללא נכות הוא כיום כ - 15000 ש"ח.