חוסר מקצועיות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

15/10/2006 | 19:42 | מאת: רגינה

אמא שלי בשנת 1998עברה ניתוח לכריתת בלוטת התריס בעקבות papillary ca of thyroid ללא גרורות וללא תפיסת בלוטות לימפא לאחר מכן הייתה במעקב מתמיד של אנדוקרינולוג. שנתיים לאחר הניתוח הופיעה בבדיקות דם עליה מתמדת של אנטיתירוגלובולין שלגביה רופא אנדוקרינולוג אמר שזוהי טעות מעבדתית. בשנת 2004 הרופא שלה החליט בכל זאת לבדוק את העליה הזאת , שלח את אימי לבדיקות שבעקבותיהן היא עברה ניתוח נוסף בצוואר ובניתוח התגלו 9 בלוטות לימפא נגועות על ידי papillary ca. כעת היא עדיין במעקב מפני שהמרקרים טרם חזרו לנורמה. האם מדובר במקרה של רשלנות או אולי זהו סממן שאינו אמור לעורר חשד? תודה מראש

17/10/2006 | 22:39 | מאת:

רגינה שלום קשה מאוד להתייחס לשאלתך מבלי לדעת את הפרטים. כל תשובה תהיה בבחינת ניחוש. אולי תתייעצי עם מומחה בלתי תלוי.