מוות מתוך רשלנות.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/05/2001 | 02:06 | מאת: שירי

שלום לכם, אני מקורבת למשפחתו של מאיר אריאל ז"ל ויודעת את כל מה שעבר על המשפחה מאז מותו הטרגי. כידוע הוגשה מטעמם תביעה בגין רשלנות רפואית הן של בית החולים איכילוב והן קופת חולים מכבי. לשאלתי, מאחר וידוע שאכן היתה רשלנות כי הדבר הוחלט ע"י הועדה שחקרה את הנסיבות והוחלט שבודאות נעשו כמה מהלכים או יותר נכון לא נעשו כמה מהלכים שבעקבותיהם נפטר האיש. אושרה גם העובדה שניתן היה להצילו ובכל זאת נפטר. המקרה נמצא במהלך משפטי אולם על אף שעברה כבר יותר משנה מאז הגשת התביעה עדיין אין למשפחה שום שביב של מידע על איך זה הולך להגמר. האם תוכל לעזור? יש אפשרות למתן פירוט נוסף אם יהיה צורך. תודה. שירי.

28/05/2001 | 23:38 | מאת:

שירי שלום, לא יהיה זה נכון מצידי להתייחס בפורום זה למקרה שאינני מכיר את נסיבותיו מקרוב. מוצע שהשאלה תופנה לעוה"ד של המשפחה המטפלים במקרה.