רשלנות ביהח שיבא

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

13/09/2006 | 11:28 | מאת: ליאורה

לפני חודשים וחצי ב2.7.06אושפזתי בביהח תל השומר בגין כאבים בצד ימין למטה חשדו בהתחלה שזה אבנים בכיס המרה (אושפזתי במחלקת כירורגיה ב)מצאו שזה 2 ציסטות טחול מוגדל ועוד שיחררו אותי בטענה שאין כלום (עליי לציין שעשו ct)לאחר שיחרור אמרו לי לעשות בדיקת אולטרסאונד ובמידה ובאמת כואב לחזור למיון .עכשיו אושפזתי שוב עם אותם סימפטומים במחלקת פנימית ג בתל השומר (היחס זוועתי)שלחו אותי לאולטרסאונד גיניקולגי ואמרו שיש ציטסות שכבר ידעתי שהם נמצאות שיחררו אותי עם כאבי תופת הביתה ומכתב לרופא נשים דיברתי עם רופא הנשים הוא אמר לי שוב לחזור למיון ואני ידעת שעוד פעם עם אני הולכת מתחיל כל להטירטור הזה וזה יהיה פעם שלישית האם אפשר לתבועעל רשלנות ררפואית?אני בנתיים סובלתכאבים והפיתרון שלהם זה לחזור שוב לשם או ללכת לבית חולים אחר

15/09/2006 | 10:54 | מאת:

ליאורה שלום לצערי אם לא נותר בך נזק לצמיתות העלות של ניהול תביעה גדולה מהתועלת שתצמח לך וזאת מבלי שביררנו אם הייתה רשלנות בטיפול

19/09/2006 | 19:33 | מאת: ליאורה

אני לא יודע אם לא ישאר נזק לצמיתות בקצב הזה ששולחים אדם סובל הביתה בלי תוצאות והטירטורים האלה שבמשך לחודשים אני סובלתהכסףפה לא משחק תפקיד כרגע אלא העיקרון שרופא עונה "מה את רוצה לישון פה לילה "כאילו אני באה לבית הבראה אני סובלת כאבים ומאבדת ימי עבודה

19/09/2006 | 19:33 | מאת: ליאורה

אני לא יודע אם לא ישאר נזק לצמיתות בקצב הזה ששולחים אדם סובל הביתה בלי תוצאות והטירטורים האלה שבמשך לחודשים אני סובלתהכסףפה לא משחק תפקיד כרגע אלא העיקרון שרופא עונה "מה את רוצה לישון פה לילה "כאילו אני באה לבית הבראה אני סובלת כאבים ומאבדת ימי עבודה