טופלתי על-ידי רופא שרשיונו נשלל עקב רשלנות..

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/08/2006 | 17:48 | מאת: א

שלום רב! לפני כ- 4 שנים טופלתי במרפאת כאב אצל רופא שטען כי המציא פטנטים ייחודיים לטיפול בכאבים. (אני סובלת מבעיות גב שמקרינות לרגל). אחרי כ- 20 טיפולים שכללו זריקות שהרופא טען שהחומר שהזריק הוא חומר שמשתמשים בו רופאי שיניים להרדמה, ראיתי שהטיפולים לא עוזרים והפסקתי אצלו. היום קראתי כתבה על אותו רופא שטיפל בי, שרשיונו נשלל עקב רשלנות רפואית, וכי גרם לשיתוק אצל מטופל שלו בגלל הרעלה במערכת העצבים של אותו חומר שמוזרק. שאלתי: מה עלי לעשות כדי לוודא שהחומר שהוזרק לגופי לא יפגע או פגע גם אצלי. סה"כ עד עצם היום הזה אני עדיין עם כאבים בגב שמוקרנים לרגל ימין. תודה

05/08/2006 | 12:59 | מאת:

א שלום אם לא נגרם נזר מהטיפול בך כל שבידך לעשות הוא לדווח למשרד הבריאות.