למשה- (בדיקת מי שפיר)

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/07/2006 | 09:40 | מאת: ריקי

משה שלום, רציתי להעיר לתשומת לבך כי במידה ו"תנצח"- הבדיקה אכן לא תערך ובמידה ובסופו של דבר יוולד עובר חלילה עם מום- אשתך לא רק תנטור לך טינה כל החיים אלא גם תתקשה להרגיש שלמה עם אמהותה והדבר יפגע בתינוק. תמיד תשאר לה תחושה שמשהו נכפה עליה.ושבעצם היא לא רצתה את הילד כך. לזוגיות זו מתכונת לכשלון אך את זאת בודאי לקחת בחשבון אך תחשוב מה זה עלול לעשות לאמהות שלה ולתינוק שאתה דואג לו.

29/07/2006 | 11:29 | מאת:

משה שלום אני מסכים עם דבריה של ריקי, מעבר למצב המשפטי עליו עמדתי לעיל עליך לשקול את תוצאות הסירוב שלך הן במערכת היחסים שלך עם אשתך והן אם חס וחלילה יוולד בן או בת עם מום. מכל מקום אני מאחל לכם שהחשד יוסר וההריון יעבור ללא תקלות.