צריכה עזרה בדחיפות!!!

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/05/2001 | 14:45 | מאת: Doris

שלום, אני תושבת ארה"ב לשעבר. לפני כיומיים הגעתי בדחיפות לארה"ב (ניו-יורק), וזאת לאחר שנתבקשתי ע"י אישתו של אחי להגיע במהרה, שכן אחי אושפז בבי"ח עקב התקפי חרדה, או אני לא יודעת איך להגדירם (הוא עבר מס' תהפוכות בחייו השנה כמו: נפילת עסק, אבינו ממתין להשתלת לב, מעבר לעיר מגורים שונה, הולדת בתו השלישית לפני מס' חודשים ועוד). הוא מגלה מעין חוסר שקט, ילדותיות פראנויה וקושי להימצא בחברת מס' גדול של אנשים. לאחר שהיה נראה כי המצב מחמיר, גיסתי לקחה אותו לבי"ח חולים עירוני. משם הועבר לבי"ח לחולי-נפש. אין לי מושג איזה טיפול הוא מקבל. לא מוסרים לנו - למשפחה שום מידע לגבי מה שקורה. שאלתי היא: מה ניתן לעשות? איך אפשר לשחררו על מנת שיקבל טיפול נפשי פרטי, או אפילו כדי שאוכל להעבירו לארץ? בבקשה אני אובדת עיצות, ואיני יודעת מה לעשות. כל יום שעובר נראה כי מצבו מחמיר במקום להשתפר! נ.ב. רציתי לציין כי אין בעברו שום מחלת נפש או כל דבר דומה. אודה על התייחסות מהירה. תודה, דוריס.

23/05/2001 | 18:06 | מאת:

דוריס שלום, אם אחיך מתגורר ומאושפז בניו יורק ךצוי שתתייעצי עם עו"ד מקומי .