דיי דחוף לי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/07/2006 | 20:14 | מאת: גיל

לא בטוח שהשאלה מתאימה לפורום זה אך בכ"ז: ביצעתי ניתוח פלסטי לפני כ-9 שנים במרפאה במרכז הארץ כאשר חבר קרוב מסר לי לאחרונה (כאשר התעניין גם הוא בניתוח שכזה)שראה את תמונתי - לפני/אחרי - באלבום בסניף אליו הגיע. יש לציין שאין קשר כלל בין המרכז הרפואי בו ביצעתי הניתוח למרכז שאותו חבר ביקר בו, ואף לרופא שניתח אותי אין קשר לאותו מקום ולא היה מעולם. נפגעתי עד מאוד שעשו זאת ללא אישורי(גם לרופא שניתח אותי אין קשר לכך כלל) האם יש כאן עילה לתביעה? (צולמתי ע"י הרופא המנתח בהסכמת הורי בהיותי קטינה)

06/07/2006 | 11:29 | מאת: א

לדעתי (אינני מומחית לענייני משפט) זה נשמע לא תקין. היו צריכים לבקש ממך אישור. תנסי לשאול במקביל גם באגודה לזכויות החולה

08/07/2006 | 15:22 | מאת:

גיל שלום העילה הפורמלית היא פגיעה בפרטיותך ופרסום אסור בניגוד לחוק הפרטיות. נסי לברר את העובדות לאשורן ובררי עם עצמך מה את רוצה. אחכ פני להתייעצות עם עו"ד.