תאונת פגע וברח

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/06/2006 | 12:06 | מאת: תמי

שלום אני בת 36 השבוע עברתי במעבר חציה כשלפתע נכנס בי נוסיע אופנים במהירות מירבית והעיף אותי לכביש היה במקום קצין משטרה שראה את התאונה כששאל את הפוגע מדוע לא עצר הפוגע אמר שהבלמים שלו התקלקלו ז"א שהוא נסע בכביש ללא בלמים , כשקצין ביקש אותו להתלוות אליו לניידת הרוכב אופנים ברח מה עושים ואת מי תובעים יש לציין שולי חבולה הייתי במיון כואב לי כל הגוף.

17/06/2006 | 19:14 | מאת:

תמי שלום לצערי אין לך ממי להיפרע. האופניים אינם רכב מנועי וכן חוק הפלת"ד לא חל. ללא שם של הנהג אין לך את מי לתבוע