תודה לעו"ד דיוויס

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

31/05/2006 | 21:30 | מאת: ללא שם

אני מבקשת להודות לך. לפני מספר חודשים יעצת לי באמצעות פורום לא לוותר על בדיקת אם אר אי למרות שחששתי כי תוצאותיה עללות לפגוע ב"קייס" של בביהמ"ש בסופו של דבר התגלה בבדיקה ממצא שדרש טיפול דחוף וכלל לא היה קשור לתאונה. העצה שנתת לי תרמה רבות לכך שקיבלתי טיפול מתאים בזמן ובכך מנעה התדרדרות מצבי. יישר כוח!

03/06/2006 | 11:39 | מאת:

למשתתפת שלום אני שמח שהייעוץ שלי עזר לך ומודה על הפירגון אשר מעודד אותי להמשיך בשליחות לסייע למשתתפים במידע ובעצה חשובה.