תאונה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/05/2006 | 17:51 | מאת: ליאור

עברתי לפני 4 שנים תאונת דרכים אנו עדין בתביעה בבית משפט יום אני בן 26 . רציתי לפנות לפסיכולוג כישנם דברים שמציקים לי עד היום מהתאונה ורציתי להגיש תביעה נכות גם על מצבי הנפשי לאחר 4 שנים מיום התאונה . השאלה שלי היא : האם ניתן לתבוע נכות גם לאחר 4 שניםן שלא התלוננתי על בעיה נפשית למרות שעוד לא הסתיים התיק ? והשאלה השניה היא : אני השתחררתי מהצבא על סעיף פרופיל 21 נפשי האם זה יכול לגרום לי בעיה בתביעה בתחום הנפשי או על כול התיק עצמו ? אז לתבוע או לא ? תודה רבה אתה פשוט עוזר !!!!!!! ליאור.

03/06/2006 | 11:22 | מאת:

ליאור שלום הייתי ממליץ לך לבקש מבית המשפט למנות מומחה בתחום הפסיאטרי לאחר שתפנה לפסיכולוג ותקבל טיפול שיש בו ליצור מה שמכונה "ראשית ראיה" לתאונה. מאחר וחלפו 4 שנים ואין תיעוד הקושר את הבעיה לתאונה, חב' הביטוח תתנגד למינוי בטענה של העדר קשר סיבתי ובצדק. כדי להכשיר את הבקשה למינוי עליך לפנות לטיפול פסיכולגי כאמור.