פסיכיאטר בית משפט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/05/2006 | 10:59 | מאת: סהר

לעורך דין שלום אין לי עבר נפשי רפואי אך לאחר תאונת דרכים עם פגיעת ראש ולאחר שהייתי מגובה בבדיקות מעבדה נירופסיכאטרים מהימנים מומחה פסיכיאטרי מטעם בית המשפט קבע לי 10% נכות פוסט טראומטיים בתר חבלתיים . העניין שחברות הביטוח הוציאו את רשימת העבודות מביטוח לאומי שם החלפתי טרם התאונה עבודות רבות הכוונה לאי יציבות תעסוקתית והאשימו אותי בהתחזות. האם פסיכיאטר עלול לשנות דעתו הרפואית בעניין הפוסט טראומה ולפסול את אחוזי הנכות בטענה שאם החלפתי המון עבודות אז מצבי הנפשי בגלל תדירות החלפת העבודה ולהשאיר אותי נופל בין הכסאות רק בגלל שהייתי דינאמי בציערותי? או אין קשר לאי יציבות תעסוקתית לפוסט טרואמה בתר חבלת ראש? תודה

25/05/2006 | 23:36 | מאת:

סהר שלום התשובה חיובית מכיוון שאינני רופא ואיני מכיר את המקרה. אינני יכול לייעץ לך

26/05/2006 | 12:26 | מאת: סהר

תודה