לעו"ד דיוויס יונתן

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/04/2006 | 20:26 | מאת: צחי

לכבוד עו"ד דיוויס שלום רב, לפני מספר ימים שלחתי לך הודעה בדבר אבחון נירופסיכולוגי שערכתי בבית חולים, והתברר כעבירה על החוק. המלצת לי לפנות למשרד הבריאות טרם הגשת תביעה משפטית. 1. מדוע לפנות למשרד הבריאות ? לא עדיף לסיים עם הנושא בהקדם- ולפנות לבית המשפט ? למה קודם משרד הבריאות ורק אח"כ בית משפט ? 2. אני חושש מהאפשרות (ודווח לי כי הדבר קורה בפועל) שמשרד הבריאות "יכסה את התחת" (בהעדר מילה יותר טובה), לבית החולים, ויצדיק את פעולותיו.... מה אתה אומר ? 3. למה כל כך קשה לנצח את המערכת ? הטענות שלי מבוססות בחוק... זה לא שאני ממציא... כמו כן יש לי ראיות... בכבוד רב, צחי

20/04/2006 | 08:25 | מאת:

צחי שלום כל ההערות שלך על משרד הבריאות נכונות ומוצדקות. אך זה החוק ואם אין בידך לממן תביעה לבית משפט או העלות גדולה מהתועלת זו הדרך היחידה לפתור את בעייתך.