המשך בעניין הרשלנות - הודעתי ש"נערכה"

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/04/2006 | 14:15 | מאת: אנונימוס

הלואי שיתבעו דיבה!!! אין דבר שהם פוחדים ממנו יותר מאשר חשיפת המקרה בציבור. שלחתי את תלונתי לכל הגורמים שיש להם איזשהוא קשר לרפואה (לרבות אליהם עצמם ולמנהל ביה"ח) והם לא הגיבו!!! אם היה להם שמץ של case הם היו מזדרזים לתבוע....

06/04/2006 | 21:47 | מאת:
כי תביעת הדיבה תהיה לאתר דוקטורס מידה ופרסם את ההכפשות אנו מצטערים מאוד על המקרה המצער שקרה לך, אולם מבחינה משפטית לא נוכל לפרסם ברבים את הטענות שלך נגד אנשים בבית חולים כולל שמות.