ביטוח רפואי של מאוחדת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/04/2006 | 17:28 | מאת: דני

אני משלם למאוחדת כבר שנים עבור ביטוחי בריאות. לפני כשנה וחצי ביקשתי מהם את תקנון הביטוח והם טענו ש"כרגע אין לנו, תנסה עוד כמה ימים". ניסיתי מאז בהפרשים של כמה ימים במשך תקופה ארוכה, ועד היום אני מנסה מדי פעם, ותמיד אותה התחמקות. האם ניתן לעשות משהו כדי להכריח אותם לתת לי את התקנון, או אין מה לעשות בגלל שהם אינם מסרבים אלא מתחמקים בערמומיות?

07/04/2006 | 15:24 | מאת:

דני שלום תקנון קופ"ח הינו חוזה בין הקופה והחברים. כחבר הקופה אתה זכאי לקבל את התקנון שאם לא כן לא תוכל הקופה להסתמך על התקנון במקרה של סכסוך. אינני רואה סיבה מדוע הקופה מסרבת להמציא לך את התקנון אלא אם מדובר בעניין טכני. נסה למצוא התקנון באתר קופ"ח באינטרנט או לכתוב להנהלה הראשית.