כיצד אני מוצא ע"ד שמתמחה בתאונת עבודה(תאונת דרכים)

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

31/03/2006 | 07:08 | מאת: אלי

היכן אני יכול לאתר ע"ד מהשורה הראשונה לטיפול בתביעה של תאונת עבודה(תאונת דרכים) תודה

31/03/2006 | 22:42 | מאת: קובי

אם זה תאונת דרכים תלך על עו"ד אורן בושארי תחפש טלפון ב144

01/04/2006 | 10:52 | מאת:

אלי שלום זכותך לבחור בכל עו"ד המציע את שירותיו. ככל שמדובר בנזק גדול יותר כל יש חשיבות למיומנות עורך הדין וניסיונו. אם מדובר בנזק רציני, הייתי מציע לך לברר את ניסיונו של עו"ד אליו אתה פונה. ברר כמה זמן יש לעוה"ד רישיון. כמה תיקים ניהל בבית המשפט, כמה פסקי דין ניתנו בניהולו ומה תוצאותיהם. מוצע לא להסתפק בגלישה באינטרנט שם כל מי שמציע עצמו מומחה. לעומת זאת אם מדובר בנזק קטן או בינוני אין מניעה לפנות לעורכי דין המציעים שירותיהם באינטרנט.