הסעות לפזיוטרפיה לנפגע מתאונת עבודה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

19/03/2006 | 18:05 | מאת: גל

בתי נפגעה בתאונת עבודה ונזקקת לפיזיוטרפיה תקופה ארוכה אחרי שקופת חולים לאומית שחררה אותה מהשיקום האורטופדי בתה"ש שבו היתה מאושפזת. אנו גרים בחלמיש ישוב בשומרון שאת השרותים הרפואיים מספקת קופת חולים לאומית בה אנו חברים. בתי 'קיבלה הכרה כנפגעת עבודה ובחוברת שנשלחה אלינו מהביטוח לאומי כתוב כי היא זכאית להסעות לטיפולים רפואיים.בעיקר כשאין באזורי לקופה מכון פזיוטרפי ושעל סמך מכתב רופא קופה ורופא ביJ היא נזקקת להסעות עקב פציעתה ברגל ומוגבלותה בניידות. קופת חולים מסרבת לממן נסיעות וברצוני לדעת מה החוק קובע. אודה לכם על מענה דחוף

20/03/2006 | 07:32 | מאת:

גל שלום במקרה של תאונת עבודה חייב המוסד לביטוח לאומי לשאת בהוצאות הנסיעה אלא אם יש לו הסדר מיוחד עם הקופה. עליך לברר את הנושא עם סניף המל"ל שבקרבת מקום לאיזור מגוריך או עבודתך.