יש מצב לרשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/03/2006 | 16:38 | מאת: מייק בראנט

כיצד עלי לנהוג במקרה הספציפי שלי : אני סובל מ-(CP(Cerebral palsy דיפלגיה (Diplegia), נכות באזור פלג הגוף התחתון, בדרך כלל הגב ושתי הרגליים. זאת מלידה מהיותי בגיל 18 בדקתי עם עו"ד את האופציות של רשלנות רפואית של בית החולים שהביאה אותי למצבי כיום כאשר העו"ד שאיתה נסתי לבנות את התיק אישרה כי יכולים ואף ישנם ליקויים המעידים על רשלנות רפואית אך לא הקפדתי לעקוב אחרי המתרחש ו...... כנראה התיק שכב אצלה עד שהגעתי לגיל 21 שבו אמרה כי מעל גיל זה היא איננה יכולה לטפל בתיקי יותר והפנתה אותי למספר עו"ד בירושלים אך כנראה שיש פחד להתעסק עם תיקי רשלנות רפואית אשמח אם יש עיצה מועילה. אם יש מישהו שיוכל לעיין בתיק אשמח אם תצרו קשר.

18/03/2006 | 11:09 | מאת:

מייק שלום זכות התביעה לרשלנות רפואית מתיישנת בגיל 25 ולא 21. על מנת לבדוק זכאותך תוכל להתייעץ עם משרדי לפרטים נוספים ר' באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il