רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/03/2006 | 15:43 | מאת: חנן

שבועיים לאחר שעברתי ניתוח קוסמטי הרופא החליט לתקן דבר מה בהרדמה מקומית לציין שהוא אמר לי שזה קלי קלות והוא לא עשה את זה אף פעם אבל זה הגיוני שאלתי מה התופעות אמר אל תדאגי החלק הקשה זה ההרדמה, כאשר שאלתי מה יהיה אם לא יצליח אמר נקווה שיהיה בסדר מה את דואגת מסתבר שלא כדברי הרופא פעולה זאת הייתה מאוד אגרסיבית , מיד לאחר פעולה התחילו להיגרם לי כל מיני תופעות חיצוניות ונפשיות ,בשיחה לאחר מכן עם הרופא כאשר שאלתי מה קורה התוודא ואמר שהפעולה הינה כטראומה ניתוחית . שאלתי למה עשית זאת בלי אישור ממני ובלי להסביר, אמר שהוא רופא ועשה זאת אני מרגישה כשפן נסיונות שלו, לא אמר אמת, העלים מידע, ועשה פעולה שמראש לא ידע מה יהיו התוצאות. האם זאת רשלנות רפואית? מה אני עושה?שבועיים אחרי ואני במצב פיסי ונפשי מאוד קשה ,לא מסוגלת לעבוד נוצר לי נזק אסטתי ונזק במיקוד המחשבה ? ומי יודע מה עוד יגרם בעתיד? מי לוקח אחריות על כך? שהרופא ניצל את אמוני בו? ופעל בחוסר מקצועיות? אנא עיזרו לי? מדוע ביצע בי פעולה כניתוחית כאשר הוא יודע שאסור לבצי פעולות ניתוחיות לפחות חצי שנה לציין שזה באזור הפנים

14/03/2006 | 12:55 | מאת: חנן

אנא עו"ד דיויס תענה לי מה עלי לעשות נעשה לי נזק, והרופא מתחמק להכיר בכך

18/03/2006 | 10:42 | מאת: עו"ד יונתן דייויס

חנן שלום אם בוצעה פעולה ניתוחית ללא הכמתך לא כל שכן ללא ידיעתך הרי שקמה לך עילת תביעה בנזיקין בשל פגיעה באוטונומיה שלך. על מנת להוכיח תביעת רשלנות רפואית עליך לעשות זאת באמצעות חוות דעת אשר תעריך בין היתר את הנזק שנגרם לך, אלא שלפי דבריך הנזק לא התגבש ואת מודאגת מהעתיד. טיבם של נזקי גוף ונפש הוא שהם לוקחים זמן. אינני מציע לך לנקוט בשום פעולה עד שהנזק יתגבש. בנתיים את יכולה לנסות לצלם את הרשומה הרפואית.