רשומות רפואיות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

13/02/2006 | 18:45 | מאת: יעל

אבי נפטר לפני שלוש שנים. ברצוני לעיין ברשומות הרפואיות שלו בקופת חולים כללית. למי עלי לפנות ? למה אני זקוקה ? האם עלי לשלוח לכל קופת חולים בקשה בנפרד ? מה עלי לצרף ? ראיתי שייעצת לאחת מהפונות לפורום לפנות ללחברה שעוסקת בצילום תיקים רפואיים כגון תיק"ל. האם יש לך כתובת או מספר טלפון ? האם ידוע לך מה המחיר של צילום תיק רפואי (סדר גודל) ? תודה

15/02/2006 | 13:22 | מאת: ליעל

את צריכה קודם כל להראות צו ירושה. בתקווה שעדיין לא השמידו את התיק הרפואי שלו.

16/02/2006 | 18:23 | מאת:

ליעל שלום ראשית עליך לדאוג לצו ירושה, לצרפו לכתב ויתור סודיות רפואית לנפטר לקופ"ח ולבקש את התיקים הרפואיים בקופה. כתב הויתור צריך להיות חתום בפני עד לאו דוקא עו"ד. את זכאית לפנות לקופה ללא תיווך של עו"ד וחובתה של הקופה למסור לך את התיק הרפואי. אם כי מקובל שהמצאת התיק באמצעות עו"ד או חב' כמו תיק"ל מהירה יותר. עלות העתקת התיק עד כמה מאות ש"ח למידע נוסף ר' באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il