ערעור

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/01/2006 | 18:12 | מאת: חן

שלום רב. שמי חן ואני בן 23 עברתי תאונת דרכים לפני שנתיים , רופא א.א.ג של העורך דין שלי קבע לי נכות לצמיתות 20% . לאחר שחברת הביטוח לא הכירה בזה נמנע רופא מטעם בית המשפט שכתב שהוא לא מכנה לי שום דבר 0% . אני יודע שאני יכול להביא אותו לחקירה בבית המשפט וזה מה שאנו נעשה תחת המלצת העורך דין אבל השאלה היא האם החקירה הזאת יכולה לשנות דברים ? האם הוא פתאום ישנה את עמדתו ? או שרוב הסיכווים שלא יצא לי מזה כלום מהחקירה ? ומה קורה ברוב המקרים שמבאים רופאים לחקירה?

02/02/2006 | 22:56 | מאת:

חן שלום התחושה שלך נכונה. רק לעיתים רחוקות ניתן לשנות את דעתו של מומחה וזה קורה במקרים בהם השתנו נסיבות עובדתיות או חלה הרעה במצב הנפגע. לפי תיאור הדברים נראה שהסיכויים קלושים.