טיפול שיניים חובבני - מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/01/2006 | 16:05 | מאת: טרין

שלום, אימי אישה מבוגרת ולאחרונה הלכה לטיפול אצל טכנאי שיניים, שסידר לה שיניים תותבות חדשות (שאמורות להיות טובות יותר מהישנות שהיו לה). אימי מאז אינה יכולה לאכול כמו שצריך, השיניים לא נסגרות אחת על השניה (עם התחתונות) כמו שצריך והיא סובלת מאוד, היא לא מסוגלת לאכול בשר ודברים קשים. מאז, ארבעה חודשים עברו וטכנאי השיניים מושך אותה ובכל פעם שהיא מגיעה לראות אותו הוא אומר זה בסדר, זה יסתדר, זה מצוין... אין לנו הרבה כסף, והוריי מפחדים להכנס לתביעות משפטיות. מה אפשר לעשות ? תודה רבה על עזרתך.

02/02/2006 | 22:47 | מאת:

טרין שלום התמוה בסיפור הוא שטכנאי שיניים ולא רופא שיניים טיפל באימך. לפני שאת פונה לעו"ד מוצע לפנות לרופא שיניים אחר שיבדוק מה נעשה ויחוווה דעתו כיצד ניתן לתקן את מה שנעשה. לעניין המימון נסו בתחילה לפנות לרופא בקופת חולים.