לעסוק ברדיולוגיה בחו"ל

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

26/01/2006 | 18:58 | מאת: יויו

לאחרונה התחלתי לסייע לחבר רופא באיטליה בנושאי דימות. האם קיימת בעיה (וכיצד אפשר להתגבר עליה) שם רופא ישראלי שמאבחן דרך נתונים שהועברו אלי באינטרנט לחולים בחו"ל? לדוגמא: חברי שלח לי MRI של חולה שלו באיטליה ואני נתנתי המלצות

02/02/2006 | 22:36 | מאת:

יויו שלום שאלתך לא ברורה. התופעה המוצגת על ידך מכונה טלמדיסין והיא נפוצה מאוד כיום בעידן האינטרנט. הקושי מתעורר כאשר הרופא מקבל הייעוץ מסמך על פיענוח שגוי של הדימות וגורם נזק למטופל, אך אין בכך שוני בין אם המייעץ יושב באיטליה או בחדר הסמוך.