החזר אגרת בית משפט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/01/2006 | 05:27 | מאת: חיים

שלום. אבקש לקבל את דעתך . בהסכם פשרה על תביעת רשלנות רפואית שקיבל פסק דין נאמר כי בית המשפט יחזיר לי סכום מסוים מגובה הסכום שילמתי כאגרת בית משפט ובמידה ולא תושב האגרה לתובע ישלם הנתבע לתובע את הסכום . בקיצור בית המשפט החזיר רק חלק מהסכום שנסגר בהסכם הפשרה . האם אני יכול לדרוש את ההפרש מהנתבע ישירות או לפנות להוצאה לפועל או לבית משפט לתביעות קטנות . תודה

12/01/2006 | 22:40 | מאת:

חיים שלום התשובה לשאלתך תיגזר על פי ההסכם שלך עם הנתבעת ובהתאם לתנאיו.