ארכה לערעור בבית דין לעבודה { דחוף }

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/01/2006 | 05:48 | מאת: שמעון

לכבוד : עו"ד דיוויס יונתן שלום רב אשמח לקבל עצה . האם יש אפשרות לבקש מהמוסד לביטוח לאומי ארכה של 30 יום להגשת ערעור בבית דין לעבודה ? האם יש סמכות חוקית לביטוח לאומי להסכים לארכה נוספת להגשת ערעור לבית דין לעבודה ? תודה לתשובתך המהירה מראש בברכה שמעון

12/01/2006 | 18:30 | מאת:

שמעון שלום התשובה חיובית. זהו מעשה שביום יום. פנה לבית הדין לעבודה בבקשה להאריך את המועד להגשת הערעור. במקביל נסה לפנות גם ביטוח הלאומי לקבל את פרוטוקול הועדה הרפואית. בבקשה עליך לציין כי פנית לביטוח לאומי לקבל הפרוטוקול וטרם נענית.