שאלה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

10/01/2006 | 14:40 | מאת: בנימין

שלום! אבי ז"ל נפטר לפני 6 שנים הוא התעוור לפני כ30 שנה במפעל ע"י מכונה הוא קיבל ללא עורך דין פיצויים ממש צחוק לא פיצו אותו בסכום טוב סכום דל והיום אימי מקבלת את הפנסיה שלו לאחר שקוצץ מהפנסיה חצי סכום האם יש דרך לערער על כך אז הם היו מבוגרים ולא הבינו בזה או שזה חוק התיישנות

12/01/2006 | 18:27 | מאת:

בנימין שלום התביעה התיישנה.אין כל דרך לקבל פיצוי נוסף על זה שנתקבל בעבר. למידע נוסף ר' מדריך לנפגע ברשלנות רפואית באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il