נכות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/01/2006 | 22:12 | מאת: משה

שלום. שמי משה ועברתי לפני כשנתיים תאונת דרכים קיבלתי דרך הרופא של העורך דין שלי 20% נכות לצמיתות בגלל איבר שיווי משקל שנפגע ועוד 10% נכות על מינסקןס קרוע. חברת הביטוח הציעו 180000 שקל ברוטו ולא הסכמתי , ואז עברנו לחוות דעת מטעם בית המשפט של רופא קיבלתי 10% על המינסקוס , אבל הרופא של א.א.ג אמר לי לעשות בדיקה חוזרת והיא יצאה תקינה אך הראשונה יצאה שלילית יכול להיות שהלך לי הכול ? והוא לא יתן לי אחוזי נכות והתיק יכול ליפול בהרבה או שיש מצב שאני עדין יקבל את אותו סכום שהציעו כבעבר ?

12/01/2006 | 18:18 | מאת:

משה שלום התשובה שלילית. קביעת הפיצויים נעשית ע"י חישוב פרמטרים שונים ורבים. זה לא מפעל הפיס. תתייעץ עם עוה"ד של והוא יסביר לך. למידע נוסף ר' מדריך לנפגע ברשלנות רפואית באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il