תאונה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/01/2006 | 14:42 | מאת: יניב

שלום רב שמי יניב ואני עברתי לפני כ- 3 שנים תאונת דרכים ומאז יש לי סחרחורות רבים אני עברתי בדיקת ENG ונקבע לי בעיה בבדיקה האקולרית חריגה של 36% לשמאל , הרופא מטעם העורך דין שלי קבע 20 % נכות. לאחר שלא הגענו לצעת פשרה בדק אותי רופא מטעם בית המשפט והוא אמר לי שלפי הממצאה של הENG מגיע לי המון אכוזי נכות אבל בגלל שבסיכום הבדיקה נכתב " מומלץ לחזור על הבדיקה " הוא אמר לי לחזור על הבדיקה בשנית חשוב לציין שעבר חצי שנה מאז הבדיקה הראשונה . עברתי את הENG עוד פעם ועכשיו היא יצאה תקינה ! אז זה אומר שאני לא יקבל שום אחוזי נכות ? או כמה אחוזי נכות אני יכול לקבל ? והאם אני יכול לערער על החלטתו . כי הוא היה נראה לי נורא רע וקשוח וממש לא בא לו לתת לי אחוזי נכות מה אתה אומר. סליחה על השאלה הארוכה ותודה רבה על היחס . יניב

12/01/2006 | 18:07 | מאת:

יניב שלום אמנם יש סיכוי שהמומחה יקבע לך נכות פחותה מזו שהיתה יכולה להיקבע לפי ממצאי הבדיקה האחרונה. יחד עם זאת אינני יכול להעריך מה יקבע המומחה. קביעת שיעור נכות אינה מסתמכת על בדיקה אחת וחשוב לקבל נתונים לגבי בדיקות נוספות. כמו כן יש חשיבות גדולה להערכה הקלינית ע"י המומחה. יתכן שתוצאותיה יטו את הכף לקביעת אחוזי נכות. הייתי מציע לך לחזור על הבדיקה שעשית ע"מ לוודא שתוצאותיה נכונות לפני שתפנה למומחה שוב.