שאלה בעניני פיצויים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

31/12/2005 | 23:51 | מאת: דן כרמי

לעו"ד דיוויס ערב טוב, לא הצלחתי להכנס לאתר ואולי בכל זאת אשאל פה . אני כותב לך כמעביד שעובדת שלו גנבה אותו ( בכסף ) . נראה לי שאתה ותיק ובקיא בכל ואולי גם בדיני עבודה . אני שואל האם אני מחוייב לתת לה לפי החוק פיצויי פיטורין ודמי הודעה מוקדמת ? ( בפועל לא נתתי ) אני שואל גם לנוכח הטענה שלי שלא אני פיטרתי אותה אלא לטענתי אכן אינני יכול להעסיק אותה והיא זו שהיא גרמה למצב בו היא לא תוכל להמשיך ולעבוד . אני בטח לא המעסיק הראשון ש"תופס" ובטח היו מקרים כאלו . איפה אפשר למצוא או לעיין בתקדימים ובמקרים שכאלו . אני מודה לך על כל תגובה. דן כרמי

26/01/2006 | 11:01 | מאת:

דן שלום אין כל קושי להיכנס לאתר נסה ותיווכח אשר לשאלתך. אם מעשה הפיטורין הוא על רקע גניבה ממעביד הרי שהמעביד פטור. מוצע שתתייעץ עם עו" המתמצה בתחום.