אתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/12/2005 | 17:15 | מאת:

אני מזמינים אתכם לבקר באתר המשפט הרפואי המחודש שעלה לאוויר בימים אלה! האתר הוא דו לשוני ונועד לספק מידע מקצועי ומהימן בתחומי הרפואה והמשפט. האתר מכיל מידע רב לרבות חקיקת בריאות, מגילת זכויות-בריאות, מדריך לנפגע ברשלנות רפואית, דוחות חקירה ציבוריים, הנחיות משרד הבריאות, לקסיקון רפואי-משפטי, טבלאות פסיקה בנושאי רפואה ומשפט, חידושי פסיקה ועוד. אנו מזמינים אתכם לעיין במדורי האתר, להתעדכן בחדשות המשפט הרפואי בארץ ובעולם, להירשם לאתר ולקבל מידע מקוון באמצעות הדוא"ל (enewsletter) . דעתכם באשר לתכני האתר חשובה לנו. ניתן ליצור עימנו קשר באמצעות הדוא"ל [email protected]

31/12/2005 | 23:38 | מאת: דן כרמי

הוא מאוד מאוד מושקע מרשים ומקצועי . בעיה אחת כמו בהרבה אתרים שכאתה רוצה להכנס ולשאול שאלה בפורום יש דרישה להרשם שלא תמיד מצליחה . המלצתי למנהליו להסר את החסם הזה הוא לא מועיל ו"מבריח" מדפדפים חסרי סבלנות כמוני, ברכות, דן כרמי