עירעור החלטת רופא מטעם בית מישפט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

28/12/2005 | 12:00 | מאת: סנדרה

בשנת 2002 עעברתי תאונת דרכים.היתלוננתי על כאב בצד ימין של הלסת.והרגשתי סתימות באוזן ימין עם ציפצוף הופנתי לפה ולסת לבירור.בצילום פנורמי הראה על בעייה בדישן.שיצא ממקומו.והומלץ לנתח כדי להחזירו למקומו.tmg .בית מישפט קבע רופא מומחה הרופא המומחה בחוות דעתו רשם שייש לי בעייה דלקת פרקים כרוני ושהבעעיה שייש לי היא לא מהתאונה. בשנת 2005 היו לי כאבים בכרסוליים אושפזתי על ידי ראומטולוג יש לי את מיכתב השיחרור שנאמר במפורש שעל פי בדיקות דם ומעקב בבית החולים.לא מראה על דלקת פרקים. אלא פימוליאגריה הופנתי לטיפול דיקור סיני.באותה תקופה קיבלתי תרופות ומאז אני מרגישה טוב אני לא מטופלת בתרופות הטיפול הסיני עזר לי מאוד. שאלתי היא האם ניתן לערער על החלטת רופא מטעם בית מישפט שכן אני לא חולה בדלקת פרקים.ובנוסף לא היתלוננתי לפני התאונה על כאבים בלסת בצד ימין .גם אוזן ימין ניפגעה . ובמיסמכים הרפואים במרפאת פה ולסת ציינו בעייה בדישן .בסיטי גם לא מוזכר בעייה במיפרקים או שינויים.ומומלץ לעשות mri ליראות רקמות שבct לא רואים.אני הפנתי בקשה זו לעורך הדין כבר שנה וחצי בתקווה שהביטוח יממן את ה mri אני לא המשכתי בטיפול ביגלל שלא קיבלתי אישור לעשות mri .מצב שגרם לי להזנחה בטיפול.עקב ההמתנה להחלטת אישור הביטוח.כי קופת חולים לא ממנת mri לבעייה עקב תאונת דרכים. לאור חוות הדעת של הרופא אני לא יודעת מה לעשות.תודה וסליחה על המיכתב הארוך

30/12/2005 | 17:13 | מאת:

סנדרה שלום שאלת מס' שאלות ואני מבקש לעשות סדר בדברים בהתאם לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים את רשאית לבקש מינוי מומחים בתחומים בהם ניזוקת בתאונה. לצורך כך יש להראות מה שמכונה ראשית ראיה לכך שנגרם לך נזק. אם אין מסמך לא ימונה מומחה. את מתארת בעיה בתחום פה ולסת וראומטולגיה. לא ברור איזה מומחה מונה ומה נקבע. אם המומחה שמונה סבור שיש מקום למנות מומחה אחר או לעשות בדיקה כלשהיא לבירור הנזק צריך להפנות לו שאלת הבהרה. את חייב עוה"ד שמייצג אותך לעשות ולהסביר לך. אם את חולקת על קביעות המומחה ניתן לחקור אותו בבית משפט על חוות דעתו . לא ניתן לערער על חוות הדעת או להחליף מומחה אלא במקרים קיצוניים.