פציעה באימון

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/12/2005 | 21:26 | מאת: ענת

שלום, בני שחקן כדוריד באגודת ספורט שבר את רגלו במהלך אימון. מאז במשך שנה וחצי 5 פעמעם היה עם שבר באותו המקום, עד שהוחלט לבצע סיטי ואז הסתברר שאין איחוי ועבר ניתוח לשם קיבוע השבר. האם יש מקום לתביעה? הילדים מבוטחים גם בביטוח 24 שעות דרך ביה"ס מה קורה עם זה? מי יפצה אותו על הסבל בשנה וחצי האחרונות? תודה.

22/12/2005 | 23:23 | מאת:

ענת שלום התביעה על פי פוליסת תאונות אישיות מקבילה ובאה בנוסף לאפשרות לתבוע בנזיקין. התביעה על פי פוליסת תאונות אישיות היא ע"פ חוזה בהתאם לסכום הביטוח ($100000) לפי הנכות שתקבע. בתביעת הנזיקין צריך להוכיח רשלנות של ביתה"ס ואם תוכח כזו תהיו זכאים לפיצוי בגין נזק לא ממוני (כאב וסבל).

24/12/2005 | 13:51 | מאת: ענת

atk,h מופיע בטעות למעלה אשמח לקבל את תשובתך