האם יש בסיס לתביעה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/12/2005 | 09:49 | מאת: שירה

יש לי ילדה בת 4 שמטופלת באופן סדיר אצל רופאת שיניים, לפני כחצי שנה לאחר סתימה היא התלוננה על כאבים בשן עם הסתימה ורפאת השיניים אמרה שהיא לא רואה משהו חריג, שבוע לאחר מכן הלחי שלה התנפחה קיבלנו מהרופאה אנטיביוטיקה ושוב באנו לביקורת ( כל זאת ללא צילום דנטלי) שבועיים לאחר מכן נסענו להורי לשבת (אני גרה בצפון) לי-ם ובבקר שבת הילדה קמה עם לחי נפוחה וכחולה עד שהעין כבר לא נפתחה והתלוננה על כאבים קשים בשן, פינינו אותה מיד להדסה עין כרם שם היא טופלה באנטיביוטיקה דרך הוריד והברה ניתוח בהרדמה כללית לניקוז האבצס, כמובן הדבר הראשון שנעשה היה צילום. הילדה היתה מאושפזת שבוע ולבסוף השן נעקרה האם יש מקום לתביעה של הרופאה שאפילו לא טרחה לעשות צילום למרות שהיינו אצלה שלוש פעמים בהקשר לשן זו? בתודה מראש

22/12/2005 | 23:16 | מאת:

שירה שלום ספק רב אם הייתה רשלנות. מכל מקום אם לא יוותר נזק לעתיד אין עילת תביעה.