האים יש רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

14/12/2005 | 20:20 | מאת: יפה

לפני כשנה אושפזתי בבית חולים עקב 3 פריצות דיסק במשך כ 14 ימים וקיבלתי קוקטלים לתוך הוריד במשך שעות רבות כול יום תוך איסור על תזוזה . יש לציין ששוחררתי עים בעיה ברגל כשאין תחושה והרגל היתה נפוחה לאחר יום או יומים עקב כאבים חזקים פניתי לרופא במירפאה והוא איבחן טרבוזה והתחיל באותו יום זריקות גלקסן. למחרת ערכתי דופלר ורידי והתבררה הבעיה במשך 6 חודשים קיבלתי זריקות גלקסן מידי יום ביומו .בביטוח לאומי ניקבעה נכות קבועה של 30 אחוזים לצמיתות.נכון להיום אני ממשיכה לקבל קומדין תוך שינוי של המינון עקב בדיקות הדם .האים לדעתך יש כאן רשלנות של בית החולים .ואים כן מה אפשר לעשות , יש לי את כול המיסמכים במלואם, יש לציין שבביקורת שערכתי בבית החולים לאחר כ חודש ימים סיפרתי לרופא על מה שקרה הוא אמר שזה נדיר שזה קורה לפני ניתוח,יש לציין שעברתי 6 ניתוחים לידה קיסרי במשך השנים ולא קרה לי דבר כזה,

22/12/2005 | 22:48 | מאת:

יפה שלום קשה לקבוע אם הייתה רשלנות. למעט התוצאה המצערת אין תיאור כלשהוא מה לדעתך הייתה התקלה. בהעדר נתונים אינני יכול לחווות דעה

25/12/2005 | 20:19 | מאת: יפה

הרופאים היו צריכים לדעת שיש סיכוי לפקקת בשכיבה ארוכה והיו צריכים להיות מוכנים ולא להגיד שזה נדיר שזה קורה לפני ניתוח.