הקלטת ניתוח

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/12/2005 | 14:00 | מאת: דני

שלום הייתי מעוניין לדעת מה אומר החוק כיום לגבי הקלטת וידאו של ניתוחים ? האם זוהי אופציה או חובה על בית-החולים להקליט את הניתוח האם ניתנת לחולה האפשרות לחייב הקלטת הניתוח וקבלת הקלטת בסיומו ? האם זה כלי מקובל בנסיון למנוע רשלנות רפואית? בתודה מראש

13/12/2005 | 22:08 | מאת:

דני שלום הנושא של הקלטת ניתוח אינו מוסדר עדיין והוא מוגדר כיום במה שמכונה טלהמדיסין. למיטב ידיעתי אין על בתי החולים חובה להקליט הניתוח אך אם עשו זאת הקלטת תהיה חלק מהרשומה הרפואית. זכותך לקבל את הקלטת כחלק מהרשומה הרפואית. הקלטת יכולה לשמש כלי בהליך משפטי.