עלויות שכ"ט עו"ד

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/12/2005 | 11:56 | מאת: איציק

עו"ד דיוויס שלום הייתי מבקש לדעת מהן העלויות (מעבר לתשלומי האגרה לבית המשפט ותשלום לרופא מומחה) של שכ"ט של משרדך בקשר לטיפול בתביעה נגד מוסד רפואי. אני מבין שמדובר באחוזים מהזכייה. האם בנוסף לכך ישנן הוצאות ? פתיחת תיק וכדומה ? תודה

08/12/2005 | 23:29 | מאת:

איציק שלום אם מדובר בתביעה לרשלנות רפואית בדרך כלל שכ"ט נגזר באחוזים מהתוצאה אך עלי לשמוע את נסיבות המקרה כדי להמליץ כיצד לפעול במקרה הספציפי.

28/12/2005 | 20:17 | מאת: ליסינג משפטי

ליסינג משפטי - מימון הוצאות משפטיות לאחר חיתום בעיקר לתובעים כולל שכר טרחה ( שכ"ט ) של מגשרים בוררים מומחים עורך דין ( עורכי דין עו"ד ) רואה חשבון ( רואי חשבון רו"ח ) עד מומחה (עדים מומחים ) בורר ( בוררים ) מגשר ( מגשרים ) חוקר פרטי ( חוקרים פרטיים ) חוות דעת (חוו"ד) שמאים רופאים אגרה ( אגרות ) אגרת בית משפט, בית דין, לשכת הוצאה לפועל ( הוצל"פ ) פקדון ( פקדונות ) עריבות ( ערבויות ) בטחון ( בטחונות ) [email protected] 03-5220622 0542230086 ליסינג משפטי מיכאל נשר