חוסר התיחסות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/11/2005 | 09:09 | מאת: גלית

לפני כ4 שנים אמא שלי (היום בת 52) החלה לסבול מסחרחורות, כאבי בטן, עצירויות קשות ובעיות עיכול, היא הגיעה למצבים של התעלפויות, קרוב ל3 שנים הרופאים לא התיחסו אליה ברצינות ואף טענו כי יש לה בעיה נפשית, היא אפילו ניגשה לפסיכולוג והביאה אישור כי אין לה בעיה נפשית, באחד מהביקורים במרפאה בעקבות התקף נוסף, הרופא רצה לתת לה ווליום והסתבר כי בתיק הרפואי הרופאה כתבה כי היא סובלת מהיסטריות. לאחר שפנתה מיוזמתה לגסטרו הסתבר לה שהיא סובלת מצליאק כבר כמה שנים, כתוצאה מכך נגרם לה נזק בלתי הפיך, של אוסטופורוזיס במצב של 60% הסטידות עמוד השידרה, נסיגת חניכיים חמורה ועוד תופעות. האם יש מצב לתביעה של קופת חולים או הרופא המטפל או שניהם וכיצד עושים זאת. סליחה על העורך ותודה מראש.

03/12/2005 | 10:34 | מאת:

גלית שלום המקרה שלך מחייב בירור של העובדות והתייעצות עם עו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית