בדיקת אמ.אר.אי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/11/2005 | 15:49 | מאת: אנה

לפני כחודש ביצעתי בדיקת אמ.אר.אי בבי"ח אסותא בת"א, עקב חשד למחלת אמ.אס יום למחרת נשלחה אלי תשובה בפקס, ונאמר שאין שום ממצאים במוח. למזלי לא הסתפקתי בתשובה זו וניגשתי עם המסמך לנוירולוג והוא ביקש לראות את הדיסק שקיבלתי מביה"ח. בבדיקת הדיסק הוא גילה גידול במוח, שלמזלי זהו גידול מולד ושפיר. על המסמך של הבדיקה היתה חתומה בפרופ' שבודקת את בדיקת האמ.אר.אי באסותא. האם ניתן להתלונן על רופאה זו בכדי לחולים אחרים שבאמת יש להם ממצאים חמורים לא יצאו מבלי לדעת על כך.

03/12/2005 | 10:30 | מאת:

אנה שלום תוכלי להתלונן בפני נציב תלונות הציבור בקופת החולים אשר הפנתה אותך וגם בפני נציב תלונות הציבור במשרד הבריאות