אם זו לא רשלנות אז מה?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/11/2005 | 16:57 | מאת: eti558

אחיינית שלי מאושפזת קרוב לשלושה שבועות עם גוש בבטן וצליעה ברגל הרופאים עשו סיטי ונאמר שהתפוצצה האפנדציט ולכן עליה לקבל אנטיביוטיקה מזה 18 יום היא עם אנטיביוטיקה אבל המצב החמיר והיו חייבים לנתח עם פתיחת הבטן נתגלה גוש גדול על המעיים והיו צריכים לכרות את הגוש וחלק מהמעיים איך לא ראו את כל מה שמתרחש בבטן ואיבחנו משהו אחר לגמרי עשו סיטי ואולטאסאונד ולא ראו?מה גם ששיחררו אותה הבייתה ללא מכתב שחרור ונאמר להם שאם הילדה לא תרגיש טוב להחזירה למחלקה זאת אומרת שאם אין מכתב שחרור ביד מבחינתם היא לא משוחררת מה היה קורה לו הייתה הולכת ברחוב וחלילה נדרסת או נופלת.?אשמח אם תענה לשאלותינו

08/11/2005 | 22:24 | מאת:

אתי שלום מוצע שתמתיני עד לאחר השחרור מבית החולים והתגבשות הנזקים שנגרמו בטיפול. בהעדר פרטים והשלב המוקדם של הטיפול אינני יכול להתייחס בשלב זה לשאלות.