תביעה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/10/2005 | 17:55 | מאת: יונתן

שלום רב. אני לאחר תאונת דרכים ותהליך ממושך של תביעה, לפני כשבוע הוחלט מטעם בית המשפט למנות רופא נטרליי מטעם בית המשפט לצורך בדיקת אחוזי נכות. האם יכול להיות שחברת הביטוח שאני תובע אותה תארגן " קומבינה " עם הרופא וזה יהווה לי בעיה בבדיקה . כיוון שאני מפחד כי החברה שאני תובע גדולה ונורא תחמנית ממש כך. מה לדעתך עליי לעשות ? זה ממש מלחיץ אותי כיון שיש לי בעיה ונכות שנקבע לי מטעם הרופא של העורך דין שלי . האם היו מקרים כאלו בעבר? תודה רבה.

21/10/2005 | 17:22 | מאת:

יונתן שלום מינוי מומחה מטעם בית המשפט הינו מנגנון הקבוע בחוק הפלתד. קשה להאמין כי חב' הביטוח "תארגן קומבינה" כלשונך, אך יש מומחים אשר עמדתם מזוהה עם זו של חב' הביטוח ומומחים אשר יהיו הוגנים לחוות דעה באופן בלתי תלוי במיהות הצדדים. עליך לברר עם עורך הדין המייצג אותך מי המומחה ולתעד את הבדיקה על מנת לסייע בתקיפת חוות הדעת לאחר שזו תתקבל.