איך בוחרים מומחה כשיש כמה ראשי נזק

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/09/2005 | 18:24 | מאת: שרה

נפגעתי כתוצאה מנפילה בכמה תחומים: פגיעה אורטופדית (קריעת גידים, סדקים ועוד) וגם פגיעה בכלי דם (המטומות - שטפי דם פנימיים). האם כדאי לי להשיג שתיחוות דעת בשני התחומים לצורל הגשת התביעה, או שאוכל להסתפק רק באחד, ואם כן - באיזה תחום לבחור?

05/10/2005 | 10:34 | מאת:

שרה שלום בעיקרון כל עניין שברפואה צריך להוכיח באמצעות חוות דעת בתחום הרפואי הרלבנטי לפגימה. השאלה לאיזה צוך את צריכה את חוות הדעת אם זה לשאלת האחריות או הקשר הסיבתי רצוי ואף מתחייב שתצרפי חות דעת בכל אחד מהתחומים הנ"ל. אם זה לשאלת הנזק כי אז את יכולה להסתפק למשל בחוות דעת שיקומית. מכיוון שאיני מכיר הפרטים לא אוכל לייעץ לך מעבר לאמור.