מרפאות אריאל

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

24/07/2005 | 09:15 | מאת:

היי. השאלה שלי היא מה קורה עם מרפאות אריאל? האם הם פושטים רגל? האם אני בתור מטופלת שלהם מפסידה עכשיו את כל הכסף שהשקעתי ואין לי מה לעשות? איפה אפשר לקרוא חומר על הנושא הזה ולהתעדכן מה קורה איתם? תודה

27/07/2005 | 22:57 | מאת:

דנה שלום לפי מיטב ידעתי (רק מהפרסומים בתקשורת) המצב המשפטי של מרפאות אריאל הוא שהחברה שמנהלת את מרפאות אריאל נכנסה להליכי פירוק ומונה לה כונס נכסים שתפקידו לנהל את החברה לשלם את חובותיה. אחת האפשרויות היא למכור את החברה כעסק חי, כלומר גוף או אדם אחר ירכוש את החברה על החובות והזכויות שבה. איני יכול לומר לך מה מצבה של החברה כרגע. מידע מוסמך זכאי כל נושה לקבל מהכונס. אחת הדרכים לקבל מידע הוא לברר מי הכונס ובאמצעותו לקבל המידע המבוקש.