אפשרות לתביעה על רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/07/2005 | 09:57 | מאת: איריס

שלום, לפני כ 10 שנים אבי ז"ל נפטר מסרטן הריאות. לצערי הוא הגיע לבית חולים ואובחנה לו דלקת ריאות, הוא שוחרר לאחר מספר ימים וקיבל אנטיביוטיקה והמלצה על שתיית תה . למרות שצילום הרנטגן הראה סימן שחור על הריאה הוא שוחרר מבית החולים עם איבחון לדלקת ריאות. האם לאחר כל כך הרבה שנים יש מקום לתביעה? בכבוד רב איריס

12/07/2005 | 22:28 | מאת:

איריס שלום תקופת ההתיישנות על תביעות היא 7 שנים ממועד גחילוי הנזק אך לא יותר מ - 10 שנים. בהתאם לכך תוכלי לחשב את הזכות לתבוע.

12/07/2005 | 22:28 | מאת:

איריס שלום תקופת ההתיישנות על תביעות היא 7 שנים ממועד גחילוי הנזק אך לא יותר מ - 10 שנים. בהתאם לכך תוכלי לחשב את הזכות לתבוע.